Lägenheterna

Fastigheten är byggd som ett U, med Tornhuset i början av U:et och trädgården i mitten utefter Åvägen med utsikt mot Mölndalsån Husets bostadsadresser löper utefter Tritongatan, Fabriksgatan och Tomtegatan. Det finns 58 tvårummare, 56 treor och 7 fyrarumslägenheter. Alla lägenheter har balkong utom de som ligger i markplan som har en inhägnad uteplats.

Genom hela huset löper ”Marmorgången” som binder samman alla uppgångar med Tornhuset. Varje uppgång har också utgång mot trädgården.

Alla lägenheter är bostadsrätter och säljs genom fastighetsmäklare verksamma i centrala Göteborg.

Två rum och kök

Lägenheterna består av hall, kök, badrum, vardagsrum, sovrum och balkong/uteplats. I vissa lägenheter är väggen mellan hallen och köket ersatt av en köksö.

Lägenheterna med två rum och kök är på ca 58 m².

2 rum

Tre rum och kök

Lägenheterna består av kök, badrum, vardagsrum, två sovrum och balkong. Vissa lägenheter har ingång till köket från både hall och vardagsrum, vissa bara från hallen och vissa bara från vardagsrummet.

Lägenheterna med tre rum och kök är på ca 68-72 m².

3 rum

Fyra rum och kök

Lägenheterna består av kök, badrum, två vardagsrum, två sovrum och balkong. I vissa av lägenheterna är väggen mellan de två vardagsrummen borttagen och dessa går i fil.  Vissa lägenheter har ingen vägg mellan kök och vardagsrum.

Lägenheterna med fyra rum och kök är på ca 93-95 m².

4 rum